Full rulle..

…är det här hemma nu. Schappevalparna har hunnit fylla 8 veckor o har börjat flytta.

DSC_7380

De som redan har åkt har travat ut i livet utan att vända sig om. Åkt ganska långa sträckor bil till sina nya hem, sovit som stockar hela vägen för att sedan inta nya hemmet utan att tveka. Härligt när man får sådana rapporter från valpköparna.

Det är en härlig kull valpar. Jag tror inte att jag har sett någon av dem bli rädd för någon varken ljud eller annat. Inte en svans har sänkts sedan de föddes.

DSC_7357

Igår lyckades en av dem hitta en telefonsladd som hon bet o slet i varpå telefonen, modell äldre druttade ner i skallen på henne. Det bekom henne inte o hon fortsatte glatt att dra i telefonsladden. För en stund sedan drog av hanarna dra ner ett halvt flak burköl som landade snyggt över honom. Han kröp glatt fram o började rulla runt ölburkarna o försöka lyfta upp dem :)

DSC_7373

Nyss kom någon av dem på att man kan klättra upp på tredje trappsteget o sedan hoppa ner på andra sidan o landa i hundbädden som står under trappan! Inte utan att jag satte andan i halsen när jag förstod vad han tänkte göra….

De rusar glatt runt i hela trädgården nu. Somliga hellre än andra. Berta är nog den som mest gillar att vara ute. Lilla ljusblå tycker att det är en ganska onödig aktivitet o går bara ut o vänder sedan ställer han sig på trappan o ylar för att få komma in igen…

DSC_7412

Precis när jag skriver detta hör jag en smäll o Berta kommer rusande med ett kompostgaller över ryggen, vilt skrikande varpå hennes hyggliga kullsyskon springer efter o försöker hoppa på det….

Får hoppas att ingen i det här huset tänker dricka öl de närmaste dagarna för de där ölburkarna har rullat ganska många varv i ahllen vid det är laget :)

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>