Hej vad det går…

…. eller inte..
Det har varit en trött vecka. Inte mycket har blivit gjort mer än det där som man gör varje dag. Det har varit varmt så vi har i ärlighetens namn varit mer än slöa.

Lördagen skulle tillbringas i Ronneby. Jag blev ”lurad” att anmäla o anmälde Una till hennes första utställning. Hon har växt på sig bra under sommaren o börjar se riktigt riktigt trevlig ut. Jag ser mer o mer av mina ”gamla” i henne o jag tror att hon kommer att bli en riktig pärla när hon är färdig. Nu ska hon börja cyklas med så att hon ”sätter” sig lite i fronten. Sen ska vi ha kul hon o jag.

Nåväl upp 5:45 en lördagsmorgon är inte riktigt min ”melodi” så jag lyckades snooza till mig en rejäl försening på morgonen vilket resulterade i att Excernomobilen fick gasa på ganska bra mellan Höganäs o Ronneby. Una skulle in som 6 hund i ringen kl 9 o vi sladdade in på parkering ca 8 minuter i…. Pratade lite snällt med P-vakten o fick ställa oss precis vid entrén o när klockan slog 9 stod undertecknad i givakt vid ringen.

Hela 3! Bouvierer var anmälda så 20 mils körning resulterade i en rasbedömning som var över på 5 minuter…. Una skötte sig iaf jättefint o snikade till sig 1jkl, CK och BIM! Bilden nedan är tagen i våras. Vi blev ”haffade” av en fotograf i Ronneby o hon tog massor av bilder av Una. Om någon av dem blev bra kommer de här senare.

Excerno Undercover Una af Nordic

Excerno Undercover Una af Nordic

I Schapperingen var det ”bara” Mona o Dacke från oss idag. Domaren ville att Dacke skulle utvecklas mer, de brukar behöva det när de går i juniorklass, o därav fick han ett vg. Han o Mona skötte sig med den äran o Dacke visades fint.

Idag söndag har Anette Lindgren och ”Eston”, LPI Excerno Ezhno Does varit o tävlat Rallylydnad. De gjorde som de brukade o gick i topp igen. Vann nybörjarklassen med 99 poäng. Det är så roligt. Vilken sommar de haft de där två! Stort grattis!!!

LPI Excerno Ezhno Does

LPI Excerno Ezhno Does

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>