Långt mellan gångerna…

Nu har det gått flera dagar sedan sist, ledsen för det men dagarna bara flyger förbi. Lite har vi dock hunnit med här hemma och utomlands…

Pappa Saqui har varit i Amsterdam, blivit Amsterdam Winner -09 och bästa Schapendoes. Hans dotter Babette blev bästa tik och även hon Amsterdam Winner -09. Känn absolut ingen press valparna:-)

Pappa Saqui med sin pokal..

DSC_0047_ligger

Här är far och dotter, lika som bär …

DSC_0899
Här hemma har vi hunnit med att vara ute korta stunder, de tycker att det är väldigt kallt och blött..

DSC_8963
Hachi leker mycket med dem och försöker desperat att uppfostra monstren lite grand. Hon tar tag om nacken på dem, trycker ner dem lite och sen far de upp som studsbollar igen och fortsätter att terrorisera henne, och oss.

DSC_8966
Annars går tiden mest ut på att försöka få adventsljusstakarna att över leva, det är väldigt kul att bita och dra i sladdarna. Ja, just det, de äte skor också. Favoritsysselsättningen är att hämta skor från skohyllan och slita i dem. Fast jag har konstaterat att det inte är något stort problem för mig, de är ju snart 8 veckor….= flytt:-)

DSC_8980
DSC_8981
Fast ibland så sover de ju, väldigt gulligt…

DSC_8961
Då gillar vi dem extra mycket. Förresten så kan man sova På röret också, vad tycks om stilen på den här killen?

DSC_8978

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>