Så lunkar vi…

..så småningom.. Blåsigt, blött och mörkt. Ja så är läget nu, bara att gilla. Jag torkar golv så att moppen glöder. Hundar ut och hundar in. Blir många blöta tassar när de rusar in i huset.

Lite mysigt är det dock också med höst och mörker. Finns väl inget härligare än att tända en brasa när det börjar skymma. Kura ihop sig i soffan med ett gäng hundar omkring sig. Lite varmt te eller ett glas vin. Och aldrig är det så vacket ute som på hösten när skogen skiftar från grönt till gult och rött. Ljuvligt.!

Jag och Janny på väg in i skogen..

Jag och Janny på väg in i skogen..

Chitsa blir tyngre och tyngre, har nu gått upp 5 kg.  Snart bara 2 veckor kvar, alltid lite pirrigt när man väntar på en ny kull valpar.

I söndags ringde Ditte och berättade att hon och Carmsons Charming Cudjo nu klarat sin IPO I, fantastiskt roligt.  Han blev därmed den 5e avkomman efter DKCH Excerno Hazy Heaven af Aqua med IPO merit OCH den 3e INTCH efter henne. Stort grattis till Ditte på kennel Carmsons i Danmark.

Till helgen bär det av mot Herning och DK vinnare. Jag och Ditte kör, har inte så många hundar med oss så det blir lite lugn och skönt hoppas jag. Ska putsa till Rocca i veckan och sen får väl Troll o Tarantella ha sig en lite runda också. 

Tikarna har löpt klart här så lugnet börjar lägga sig. Skönt, för man har levt i sitt eget lilla privata helvete med 2 hanar och 4 löptikar i huset. Tack o lov har jag aldrig haft hysteriska hanar som ligger o skriker när tikarna löper vilket jag är otroligt tacksam för.

I söndags sprang jag 18 km. Det gick i lugn takt för jag har varit lite förkyld. Vill ju inte sabba något men det var skönt att få avklarat det långpasset eftersom jag inte kunde springa i fredags.

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>