Syskonkärlek…

Jag måste bara visa den här bilden, valparna ligger och sover så gott i sin hage och lutade mot röret låg de här två och höll om varandra. Det ser så gott ut..

DSC_8957_syskonkarlek

Idag har vi haft besök av Eva, det tyckte valparna var ball. Full rulle och sen somnar de som klubbade oxar..
I morse när jag kom ner hade alla valparna utom en klättrat ut ur hagen och hade störtkul nere i vardagsrummet.

När folk frågar om det inte är svårt att lämna ifrån sig dessa gulliga små valpar så är svaret på frågan, 6-veckors-dagen! De första 6 veckorna när man har en kull valpar är det såååå mysigt. Varje gång så frågar man sig varför man tyckte att det var jobbigt med valpar förra gången, just de här valparna är ju så snälla, lugna och mysiga. Men sedan fyller de 6 veckor och då kommer man ihåg. När de blir 6 veckor far fan i dem:-) Då har de plötsligt egna åsikter om hur saker och ting ska gå till. De vill fara runt i hela huset, tänderna har växt ut och de biter jättehårt, AJ! Och plötsligt har de små kisspölarna blivit till stora sjöar och de bajsar jättehögar som luktar apa, om och om och om igen. Man torkar och städar och matar och leker med dem, det är ett heltidsgöra. De släpar runt på alla skor de kan hitta, biter i möbler och är aktiva mer än de sover. Det är det som gör att man klarar av att lämna dem ifrån sig till förväntansfulla valpköpare när 8-veckorsdagen kommer.  Så det är ju tur att den där 6-veckors-dagen dyker upp för annars skulle man verkligen ha huset fullt…..

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Syskonkärlek…

  1. Annelie Persson skriver:

    Tack och lov för sexveckorsdagen ! Jag vill inte ha ett telefonsamtal med innehåll: ” jag har ångrat mig och ska behålla alla sex valparna själv”.
    Hälsningar Annelie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>