Våren…

…kom liksom av sig lite. Igår var det vårväder. Hästarna gick o betade grönt gräs o jag o Janny var ute på en skön ridtur på eftermiddagen. Idag vaknade vi till ett vackert vinterlandskap. Allt var täckt av snö o rimfrost. Fantastiskt vackert. Vi har haft ett underbart väder med snö o klarblå himmel. Ljuvligt!

Schappevalparna far som vanligt runt som skållade illrar här hemma. Ljuvliga små knoddar. Deras personligheter börjar visa sig, så roligt att följa deras utveckling. Just nu tränar de på sånt som kan vara bra att kunna när man ger sig ut i livet. Som att demolera inredning….

DSC_6796

DSC_6794

 

 

Äta upp kökshanddukar..

DSC_6778

 

O döda leksaker!

DSC_6773

DSC_6764

DSC_6755Häromdagen fick Perrovalparna också komma ut lösa på köksgolvet tillsammans med Schapparna. De tyckte att det var sådär kan jag säga. Inte lätt att hävda sig när tänderna inte växt ut riktigt :)

DSC_6750

De fick snabbt räddas undan sylvassa Schappetänder…..

DSC_6747

Du o jag morsan!

Idag fick ”Knoll & Tott” inta köksgolvet utan konkurrens av Schapparna. Det var MYCKET roligare sa de!

DSC_6808

DSC_6807

DSC_6806

DSC_6805

DSC_6804

DSC_6803

 

DSC_6799

Vi försökte oss på att ta bilder på bordet också. Övning ger färdighet o med tanke på att det var första försöket så gick de ju ganska bra.  4 veckor gamla krylltottar!

DSC_6823

”Knoll”

DSC_6829

& ”Tott”

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>